top of page

O

NAMA 

Kompanija Arhitron osnovana je 2007. godine. Osnovni cilj je bio ulaganje u sferi nekretnina na tržištu Crnogorskog primorja kroz realizaciju sopstvenih autorskih projekata. Na tom putu kompanija je stekla veliko iskustvo na polju razvoja investicionih projekata (Development), pravne regulative, investicija, operativnog dijela izgradnje objekata, plasiranja na domacem i stranom tržištu nekretnina.

 

Posjeta velikog broja sajmova nekretnina, gradjevine, dizajna i opremanja enterijera u Srbiji, Rusiji, Njemackoj i Italiji predstavlja naš nacin konstantnog usavršavanja i pracenja svih savremenih trendova u sferi projektovanja i realizacije objekata u visokogradnji.

Kao logican slijed razvoja i uspjeha u struci došao je i poziv za izlaganje našeg reprezentativnog autorskog projekta i investicije, Twister Budva, na BAB_u 2017. (Balkan Architecture Bienale) u Beogradu gdje je naišao na veliko interesovanje i dobre ocjene strucne publike.

NAŠ

TIM

Na celu projektantskog tima je osnivac i izvršni direktor kompanije, Vukašin Mijatovic, diplomirani inženjer arhitekture.

Završio je Arhitektonski fakultet na Univerzitetu u Beogradu i diplomirao kod Akademika prof.dr. Branislava Mitrovica, dia.

20131005_180700.jpg

Vukašin Mijatović, dipl.inž.arh.

OSNIVAČ, IZVRŠNI DIREKTOR

Sandra Čakievski

PROJEKTANT

Maja Marković

PROJEKTANT

Djordje Marković

PROJEKTANT

bottom of page