Talas M 001f
Talas M 001f

press to zoom
004f
004f

press to zoom
bigger cilindars 01
bigger cilindars 01

press to zoom
Talas M 001f
Talas M 001f

press to zoom
1/30

TALAS M

Projekat adaptacije poslovnog prostora za potrebe nove namjene i potreba firme Talas M, kao i enterijer po principu Total Design.

Površina cca 200m2 ali sa projektnim zadatkom koji traži veliku gustinu radnih mjesta, 25 do 30 u špici ljetnje sezone. Uz to i otežavajući faktor -  veliki broj stubova na malom prostoru.

Rješenje koje se nametalo je Open space koncept uz transparentne staklene pregrade.

Posle godinu dana rada i povratna informaciju ne samo od investitora nego mnogo bitnije od zaposlenih je da prostor odlično funkcioniše i da je radno mjesto prijatno za rad. Najljepša pohvala.

WHAT

OFFICE ENT

WHERE

Budva

WHEN

Maj 2017.